Shoppen - Reisverslag uit Beijing, China van Jacco & Monique Henzen - WaarBenJij.nu Shoppen - Reisverslag uit Beijing, China van Jacco & Monique Henzen - WaarBenJij.nu

Shoppen

Door: Monique

Blijf op de hoogte en volg Jacco & Monique

05 Juli 2010 | China, Beijing

Was wel leuk gisteren een beetje rustig aan maar er moest natuurlijk ook geshopt worden. En wat is gemakkelijker dan met 7 stellen met veel kinderen er met de metro op uit te gaan naar de Pearl Market. Natuurlijk dat zijn weer die domme hollanders. Maar we hebben geshopt en hoe. Myrka, Yuan, Lucas en ik hebben ons op een gegeven moment losgemaakt van Hans, Jacco en Youp die waren namenlijk heel druk met een Nintendo (ha ha voor Lucas) en daarbij moesten 35 spellen worden uitgezocht en dat duurde ons te lang want wij wilden kleding. En dat is ons gelukt, ik moet wel zeggen dat Jacco niet erg blij was toen we vertelden hoeveel we hadden betaald (was echt niet teveel). Maar het meeste was voor hem en goedkoper dan de laundry service in het hotel. Ook hebben we voor Lucas natuurlijk het een en ander ingeslagen alleen niet geslaagd voor schoentjes. Myrka en ik gaan zeker nog een keer op stroop tocht. Wat wel super is dat we een hele mooie surprise hebben voor Jolijn en daar is Jacco het wel mee eens.
Terug in het hotel ben ik gaan slapen met Lucas want we waren bijna gekookt zo heet is het. Jacco heeft zich gestort op de nintendo en wat denk je, doet niets, kostte niet veel maar dan heb je dus ook niets, die van Hans overigens ook niet. Dus nu moeten ze terug ha ha.
Vanmiddag nog naar een mega chinese boekwinkel geweest (met airco) en hebben we veel chinese nijntje boekjes gekocht, zo schattig ik was helemaal in mijn nopjes.
We gaan zo snel slapen want morgen gaan we naar de Chinese muur en moeten we om 8.30 aantreden. Wordt natuurlijk drama met die hitte. En Lucas moet voor het eerst in de heupdrager dus afwachten hoe dat gaat. Duim voor ons. Vandaag weinig foto's gemaakt zal het morgen beter doen.
Liefs van ons

• 05 Juli 2010 - 14:08

Onze Reis Haan:

Hoi benedenbuuf,

Ja was leuk dagje, heb mijn buggy volgeladen....haha
    ben ook heel benieuwd morgen..schijnt een hele klim te zijn.
    Zie jullie morgenochtend..truste
    De bovenbuuf.

• 05 Juli 2010 - 14:09

Mirella, Toni, Chun:

Hey hey,
    Geniet van de Chineese muur, het is zo gaaf daar.. maar neem wel een jasje mee voor de kleine en jezelf het kan er fiks waaien.. en oh geweldig al die kraampjes waar mensen hun waar aanprijzen!!
    Leuk geshopt... super een chineese versie van nijntje voor hem.. altijd leuk om te lezen. Lucas zal echt blij zijn ja!

Heel veel liefs,
    Mirel, Toni en Chun

• 05 Juli 2010 - 15:45

Magda:

Wat fijn om te horen dat alles goed gaat. Je ziet Lucas zo genieten op de foto`s. Shoppen blijft natuurlijk een leuke bezigheid en al helemaal als je in zo`n leuk
    "hummertje" rondgereden wordt. Morgen wel in het oranje hè op de Chinese
    muur!!

groetjes Magda

• 05 Juli 2010 - 16:21

HansMyrkaYuanYoup:

Hoi daar boven! We gaan zeker nog een keertje terug! We krijgen het nog druk...manicuren, shoppen, De Muur...oja, lekker eten tussendoor..gaat vast goedkomen!
    Welterusten, Myrka

• 05 Juli 2010 - 16:22

Robi-one-kenobi:

hejo,

ontzettend leuk om allemaal te lezen dat jullie het zo geweldig hebben. we zijn heel nieuwsgierig naar Lucas in het "echt". tot zaterdag. geniet er van
    liefs Lise en Robert

• 05 Juli 2010 - 20:07

Karin Bouma:

monique wat een lief kereltje veel geluk en liefde met elkaar

• 05 Juli 2010 - 20:08

De Kersjes:

Dat wordt afzien morgen op de Chinese muur. zeker als Lucas in de heupdrager moet. Geen dieet of stress je valt vanzelf af. Veel plezier en heel veel succes in die hitte. Leuke boodschappenauto trouwens.

• 05 Juli 2010 - 21:06

Marten En Jolijn:

Lucas,
    Nijntje is leuk hoor. Gaat over een konijntje die allemaal dingen doet. Niet zeggen tegen papa en mama maar wij hebben ook een boek over een mol die op zijn kop gepoept wordt....
    Doei

• 05 Juli 2010 - 21:14

Jolijn:

Monique,
    Mijn stickers zijn op, wanneer komen jullie nou?
    Doei

• 06 Juli 2010 - 13:16

Annemarie:

Hé hallo,

hoe was de manicure? lekker kunnen ontspannen?
    vanavond eindelijk geslaagd voor bling bling schoentjes voor En Shi, die zal ze morgen wel willen showen!

Groeten, Annemarie

• 06 Juli 2010 - 14:21

Marc En Martin:

Hoi Jacco en Monique,

Ik ben weer online en heb gelijk jullie verslagen gelezen. Wordt steeds benieuwder Lucas in het echt et zien. Wat een leuke foto's. Hij ziet er blij uit. Fijn dat jullie in China een leuke tijd hebben.Tot zaterdag.