Dagje voor onszelf
Door: Monique
Blijf op de hoogte en volg Jacco & Monique
29 Juni 2010 | China, Peking
Vandaag een dagje zonder verplichtingen. Lucas heeft weer de hele nacht geslapen wij minder maar het gaat al beter. Vanmorgen werd hij wakker en ja hoor hij wilde al in de buggy. We hebben ons aangekleed en zijn met de buggy richting ontbijt gegaan voor zijn grootste hobby, eten. Hij heeft 3 doelstellingen in zijn leventje op dit moment, veel eten, slapen en in de buggy zitten. Hij is nog niet heel erg van de actie zoals spelen maar als Yuan en En Shi in de buurt zijn dan wil hij wel in actie komen, de charmeur. Vanmorgen zijn we met z'n allen richting warenhuis gelopen waar we op ons gemak hebben rondgelopen en hij vind het allemaal OK. Daarna samen een broodje gegeten en toen was het voor de hele Fam. Henzen wel tijd voor een middagdutje, ja Marc dat doen we gewoon mee hoor. Toen Lucas eindelijk wakker werd hebben we heerlijk met alle kindjes en papa's en mama's op de gang gezeten. Ze hebben volgens mij bewust de andere kamers op deze gang niet verhuurd want het was een hele gezellige boel. Vanavond hebben we met de van Gesteltjes Koreaans gegeten tja je moet wat als je in China bent. Youp en Lucas hebben allebei een heel groot bord rijst gegeten, onvoorstelbaar wat er allemaal in de kleine buikjes past. Na het eten nog even boodschappen gedaan en toen maar snel terug naar het hotel. Even in bad maar daar is hij niet zo van en toen heerlijk de pyama aan en ja hoor slapen, geen punt. Wat een heerlijk kereltje.
Veel liefs van ons en we genieten enorm van alle lieve berichtjes.
Veel liefs van ons en we genieten enorm van alle lieve berichtjes.
29 Juni 2010 - 15:18
Jolijn En Marten:
Ni hao Lucas,
Jij eet dus helemaal niet met stokjes....
Gelukkig maar, want dat kunnen wij ook niet.
Wat heb je mooie ballen, we kunnen niet wachten om een potje met je te voetballen. Wij hebben namelijk ook hele gave goaltjes!!!!
Doei doei -
29 Juni 2010 - 16:50
HansMyrkaYuanYoup:
Hoi buren! We vonden het gezellig met jullie vanavond! Nouja, de hele dag wel hoor...haha! Ik (Myrka) kan niet zo goed slapen en srtuin daarom maar even alle weblogjes af...
Wat een heerlijk mannetje die Lucas! Groetjes van hiernaast!
De Gesteltjes op 1803 -
29 Juni 2010 - 17:57
Marrit:
Hallo Jacco, Monique en Lucas!
Wat leuk om zo elke dag met jullie mee te kunnen leven en te lezen hoe het met jullie is. (Dat wordt nog wennen als jullie terug zijn en we niet elke dag een update mailtje ontvangen.)Lucas een coureur in spé met een echte MacLaren?! Pappa loopt zeker erg hard zodat je vast kan oefenen. -
29 Juni 2010 - 18:34
De Korfjes :
allereerst van harte met jullie mooie mannetje.En ik heb begrepen dat je de douwe dappert knapzak van myrka ook al hebt ontdekt aaaaltijd handig als ze in de buurt is dat van gesteltje.Fijn om al die mooie foto's te mogen bekijken van die kanjers en wat doen ze het nu al toppie stoer hoor van ze.Blijf van die mooie fot's maken dan kunnen we hier in nederland ook nog een beetje mee genieten van al dat moois in china. Geniet van alles wat nu gebeurt want het gebeurt maar 1 keer . Veel liefs fam korf (vorige reisgenootjes van de Van Gesteltjes) -
29 Juni 2010 - 19:09
Jolijn En Marten:
Hoi Lucas,
We hebben net even jou foto's aan oma Ger en tante Carole gebracht.
Zij zijn ook al helemaal dol op je en kunnen niet wachten om je in het echt te knuffelen.
Wij moeten eigelijk slapen, maar zijn stiekem nog wakker, het is hier ook zo heet.....
Doei, tot gauw! -
29 Juni 2010 - 19:26
Francisca Giesing:
Lieve Monique en Jacco,
Via Ymie heb ik vernomen dat jullie je zoontje eindelijk in jullie armen hebben kunnen sluiten. Wat een fantastisch nieuws.Wat een mooi mannetje zeg ! Vanuit Leeuwarden wil jullie heel hartelijk feliciteren en heel veel liefde en geluk toewensen.
Liefs van Francisca. -
29 Juni 2010 - 20:05
Caroline:
Wat een lekker kereltje!! Helemaal geweldig, wat een geluk het spat van de foto's af!!!! Kunnen jullie het allemaal bevatten? Mooi om alles zo te lezen, van harte gefelciteerd met Lucas zijn verjaardag he Paps en Mams! Bedankt voor de leuke kaart, we zijn in gedachten bij jullie, dikke kus lieve schatten ook van Joep en Marc uiteraard -
29 Juni 2010 - 21:35
Marten En Astrid:
Hoi Lukas,
Als je hier bent kun je Jolijn en Marten ook lekker leren eten. Die bakken er nog niet zoveel van.Penne en kippepootjes vinden ze wel lekker, maar verder vooral snoep en lekkers en ijsjes. En aan slapen vinden die 2 ook niet zoveel aan. Maar verder zijn ze oke, hoor. Ze kunnen niet wachten om je te zien en met je te spelen. Wij trouwens ook niet. Wat een leuke foto's van jou!!!!
Liefs van de Dennenlaan. -
29 Juni 2010 - 23:37
Monique:
Wat een mooi manneke hebben jullie gekregen. Jullie genieten zo te zien ook volop. Fijne dag vandaag!
Groetjes van Eibert, Monique, Jarin, Marek, Jelger en Zhian -
30 Juni 2010 - 06:09
Toni, Mirel En Chun:
Hoi hoi,
Wat een leuke foto's allemaal! Heerlijk inderdaad dat je bij elkaar op de gang zit. Dat is altijd makkelijk.
Wel herkenbaar hoor, Chun at ook werkelijk alles wat los en vast zat. Hij at ons eruit, gelukkig is dat nu over... mag ook wel na 7 weken... :)
maar super gewoon ennuh nog heel veel plezier en geniet ervan!!!
Liefs van ons -
30 Juni 2010 - 07:33
Sterkenburg:
Hartelijk gefeliciteerd met jullie zoon wat een schat veelgeluk opa oma van Chun -
30 Juni 2010 - 11:14
Diederik & Hanneke:
Lieve Jacco & Monique,
Allereerst gefeliciteerd met jullie lieve Lucas!! Wat een heerlijk kind en wat blij zijn we voor jullie! Super om alle verhalen en foto's te zien zodat we helemaal op de hoogte blijven.
Geniet van jullie tijd in China en we mailen weer.
Lfs Diederik, Hanneke, Suze & Emy