2 Jaar
Door: Monique
Blijf op de hoogte en volg Jacco & Monique
28 Juni 2010 | China, Lanzhou
Lieve allamaal,
Allereerst geweldig alle reacties van iedereen. Bij het lezen worden de nodige traantjes weggepinkt, super.
Vandaag hadden we natuurlijk ons eerste hoogtepunt want Lucas is 2 geworden. Ik moet eerlijk bekennen dat het door alle hectiek niet het eerste was waar ik aan gedacht had maar gelukkig had tante Myrka ook slingers in haar tas en had ze onze kamerdeur versierd!!! Wat een feest. Vamiddag hebben we tijdens de lunch ook nog kadootjes uitgepakt, ook voor Aoying want die was vrijdag al jarig. Super.
Hoe is het verder gegaan? Gisteravond om 6 uur is Lucas zonder eten in slaap gevallen en heeft tot 1 uur geslapen, fles gehad en vervolgens hebben we hem vanmorgen om 7 uur maar eens wakker gemaakt. Wel fijn dat hij zo goed kan slapen maar wij, ja dat is een ander verhaal, weer geen oog dicht gedaan. Teveel indrukken en emoties. We zijn dus nu wel erg moe maar hij is het waard hoor dus we klagen niet. Vanmorgen samen ontbeten en hij heeft heerlijk een croissantje met jam op zitten peuzelen, wat kan hij netjes eten!!! Ook drinkt hij super goed en dat gaat het beste uit een waterflesje of uit een kopje. We zaten om 9.15 al weer in de bus want we moesten naar de notaris dus hebben we ons in het pak en jurk gehesen en daar hebben we alle formaliteiten afgehandeld. Is allemaal gelukt hopen we. We moetsen verklaren dat we hem wilden houden en nooit zouden verlaten nou reken maar, dit schatje willen we nooit meer kwijt. Daarna met de groep (3 stellen met nu samen 5 kids) met de gids gelunched en wat kan Lucas eten zeg, heel netjes lepelt hij alles wat voorbij komt naar binnen. Op een gegeven moment maar ingegrepen want hou stopt niet. Verder heeft hij inmiddels de buggy ontdekt en dat is nu zijn grootste vriend. Vanmiddag na het slapen gooide hij zijn muis en telefoon erin en keek ons aan, we kunnen gaan! Hij vindt het allemaal wel heel spannend en kijkt goed de kat uit de boom maar zolang er maar 1 van ons bij is, is het goed.
Vanavond gegeten bij de KFC en daarna in bad, beetje vreemd maar met wat bakjes is het allemaal ok.
En nu ligt hij lekker te tukken in het megagrote bed met InieMienie en gaan we zo lekker voetbal kijken.
Veel liefs van een hele gelukkige Familie Henzen.
En voor Marten en Jolijn de kaarsjes hebben we nog niet gedaan en met stokjes eten kan hij nog niet. Yuan heeft wel voor hem gezongen dus dat was goed.
Dikke kus van ons en we missen juliie vreselijk.
Veel liefs van een hele gelukkige Familie Henzen.
Dikke kus van ons en we missen juliie vreselijk.
28 Juni 2010 - 14:12
Roos:
Nou van harte gefeliciteerd met je ventje en goed dat het allemaal goed is gegaan bij de notaris !!!! Lieve foto's zeker die van jullie drietjes samen
Zal dezer dagen nog even meeleven en dan gaan wij op vakantie dus hoor je na die tijd van mij
Die traantjes die vallen niet alleen daar hoor achter de comp ook hier in epse.... -
28 Juni 2010 - 14:40
Han:
Gefeliciteerd met jullie prachtige zoon z'n verjaardag.
Jeetje wat een emoties en herinneringen komen er toch weer los.
En een heimwee naar China....................Drink maar een goede borrel op de verjaardag, kunnen jullie hopenlijk weer eens lekker slapen.
Knuf van Han, Renate, Maud en Jade -
28 Juni 2010 - 14:47
Topy Dusseldorp:
Beste Jacco en Monique, Het is nu de 28ste dus van harte gefeliciteerd met de verjaardag van jullie mooie zoon. we wensen jullie heel veel geluk met Lucas Hij boft ,zo gewenst en vast en zeker fantastische ouders!!het was leuk om jullie reis en alle voorbereidingen te volgen
hartelijke groeten Theo en Topy -
28 Juni 2010 - 14:53
Jolijn En Marten:
Hoi Lucas,
Het is 1-0 voor Nederland.
Het is nu even rust(ig), gelijk kijken of er nieuwe foto's van je zijn.
JA, mooi t-shirt heb je, die heb ik (Marten) ook! HUP HOLLAND HUP
DOEI
28 Juni 2010 - 15:03
Sandra En Carlo:
Van harte gefeliciteerd met jullie schitterende zoon en natuurlijk met zijn 2e verjaardag. Super om te lezen dat alles zo goed gaat.
Hopenlijk tot in Beijing,
Groetjes uit Nanjing
Sandra en Carlo -
28 Juni 2010 - 15:51
Jolijn En Marten:
Wat een leuke verjaardag heb jij.
Nederland heeft gewonnen, YEAH!
Heb nog een leuk nederlands woord voor je om te oefenen: VUVUZELA.
DOEI -
28 Juni 2010 - 16:17
Astrid En Marten:
Hoi Lucas,
Jolijn en Marten jokken een beetje. Vuvuzela is helemaal niet een echt Nederlands woord, wel oranje. Dat is ook van de voetbal. En verder vooral mama en papa en Lucas. Dat zijn echt leuke woordjes....en Ieni Mini en Nijntje Pluis.
Heb je al gevoetbald met papa?
Lieve Monique en Jacco, we hopen dat alles goed is met jullie. Het ziet er allemaal al wel vertrouwd uit.
Kusjes van Marten en Astrid. -
28 Juni 2010 - 16:26
Toni,Mirella, Chun:
Wat een schatje, nou echt ik zit weer met tranen in mijn ogen!!!
Men kippenvel elke keer weer.. maar geniet ervan lieverds!!!
Dikke kus,
Mirel, Toni en Chun -
28 Juni 2010 - 17:11
Jacques En Anita:
De beelden van jullie zoon,onze kleinzoon,hebben ons ontroerd.
We leven intens mee met jullie geluk.
Jacques en Anita -
28 Juni 2010 - 17:57
Willes:
Van harte gefeliciteerd met jullie zoon, maar ook gefeliciteerd met zijn 2e verjaardag. Wat een prachtig ventje hebben jullie gekregen. Geniet van elkaar.
Willes, mama van Elin, Yuna en Qing
www.overdemuur.nl -
28 Juni 2010 - 18:21
De Kersjes:
Lucas van harte gefeliciteerd met je 2e verjaardag. En papa en mama natuurlijk met jullie zoon. Wat een leuke foto's en wat een lekker jong. Monique je mag reuze trots zijn op je mannetjes. Als wij de foto's zo bekijken is het net of hij al een tijd bij jullie is, zo tevreden en zo lief.
Groetjes en een knuffel voor jullie. -
28 Juni 2010 - 18:21
Bianca:
Gefeliciteerd met de tweede verjaardag van jullie zoon! Fijn dat jullie die nu samen kunnen vieren.
Is Sally jullie gids?
Bianca -
28 Juni 2010 - 18:23
Liesbeth:
Gefeliciteerd met Lucas 2e verjaardag!
Wat een mooie foto's van jullie samen, erg leuk om Zo mee te kunnen kijken!
Groetjes liesbeth -
28 Juni 2010 - 18:48
Mariska:
Gefeliciteerd lieve Lucas met je 2e verjaardag!! geweldig om jullie zo te zien met lucas en wat een mooi eigenwijs koppie heeft ie! liefs, maris -
28 Juni 2010 - 18:49
Mariska:
P.s.Lucas: je hebt hetzelfde voetbalshirtje als Finn ..stoer hoor! -
28 Juni 2010 - 19:08
Debbie:
Hoi Jacco en Monique,
Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Lucas! Super die foto's, wat een lief mannetje! Erg mooi om jullie belevenissen te lezen.
Geniet ervan!
Liefs,
Debbie -
28 Juni 2010 - 19:36
V.Nistelrooij's:
We zijn elke keer weer benieuwd hoe het met jullie gaat.Het is wel erg mooi dat we dit zo kunnen volgen.Ook wij willen jullie nog feliciteren met de verjaardag van Lucas.Dus alle drie,3 zoenen van ons allen! -
28 Juni 2010 - 19:50
Kimberly:
Hee lieve lucas, monique en jacco! Ooh wat een schatje, echt super gaaf! Ik probeerde vandaag nog te bellen voor zn verjaardag maar lukte niet, sorry! Ik kan niet wachten tot jullie terug zijn! Kusje voor jullie allemaal!! X -
28 Juni 2010 - 21:31
Romy:
Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon. Wat een schat!!Lieve groet, Romy
29 Juni 2010 - 04:14
Natas:
Hieperdepiep Hoera, Lucas is 2 jaar. Gefeliciteerd !!!!!
Lieve groeten vanuit Nanchang -
29 Juni 2010 - 06:47
Annemarie:
Da's niet zo moeilijk om mooie foto's te maken van zo'n mooi manneke toch!
Tot later! O nee, fijn weekend allemaal ;)
En Shi, Aoying, Marcel & Annemarie -
29 Juni 2010 - 08:16
Ruth En Gerard Booij:
lieve Jacco en Monique,
Wat maken jullie een hoop mee.Hopelijk lukt het vannacht een beetje beter te kunnen slapen, want we kunnen ons voorstellen dat er een hoop mooie indrukken en momenten moeten"landen".
van harte gefeliciteerd met hem.
Ruth , Gerard, Veerle -
29 Juni 2010 - 12:37
Marc:
Hai leuke foto,'s van Lucas wat een lek kereltje wat moet ik lang wachten om hem te zien hopelijk slapen jullie vannacht wel goed of is er ook gelegenheid voor een middagdutje Gr. -
29 Juni 2010 - 16:14
Judith En Jacco:
Wat een onwijs lekker mannetje! En wat een onwijs lieve ouders zullen jullie voor hem zijn! Hopelijk komen jullie nog een beetje aan rust toe. Van harte gefeliciteerd en bedankt voor het kaartje, heel leuk!
Veel liefs,
Judith en Jacco