En daar is ie dan!!!!
Door: Monique
Blijf op de hoogte en volg Jacco & Monique
27 Juni 2010 | China, Lanzhou
Het is niet te geloven maar we hebben vandaag onze Lucas al in de armen gesloten. En wat is hij geweldig. Hij heeft het wel zwaar want hij heeft een hele lange reis achter de rug en ligt nu uitgeteld op bed te slapen. En Marten je hebt competitie want hij kan ook enorm goed voetballen.
Na een nacht zonder slaap en een hele vroege vlucht kwamen we aan in Lanzhou. In de bus hoorden we al dat vandaag de overdracht zou zijn en dat we eerst gingen lunchen Lees geen hap door je keel krijgen). Toen we in de lobby liepen zagen we de 3 mannetjes al op de armen van de nanny's.
Snel de koffers naar de kamer en alle film, foto ed appperatuur gepakt en naar ze toe. Het was allemaal heel ongedwongen en we hebben lekker gespeeld, met alle kindjes.
Daarna direct door voor het maken van de foto's en naar de babywinkel voor luiers en melkpoeder en koekjes. Die waren wel nodig want ik had natuurlijk nog niets ingeslagen maar gelukkig heeft tante Myrka een verassingstas en die tovert er keer op keer gezelligheid uit.
Daarna heerlijk gespeeld op de gang want Lucas is panisch voor onze hotel kamer. Uiteindelijk hebben we toch maar de deur dicht gedaan en zijn op bed gaan zitten en daar is hij uiteindelijk met behulp van de I-phone bij papa op schoot in slaap gevallen. Dus hij ligt nu lekker te tukken en Jacco doet boodschappen.
Ik plaats wat eerste foto's en het vervolg komt later want ik zit helemaal te trillen achter de lap top en ga ook even liggen denk ik.
Oh wat zijn we gelukkig met ons mannetje!!!!!!!!
Oh wat zijn we gelukkig met ons mannetje!!!!!!!!
27 Juni 2010 - 12:17
Han:
Yes Yes Yes!!!!!!
Geweldig......eindelijk!!
Van harte ......!!!
Tja op zo'n moment schieten woorden tekort.
Veel geluk met jullie drieen!
PS Maud vindt dat hij er stoer uitziet.
27 Juni 2010 - 12:38
Natasja:
Hoi fam Henzen
Gefeliciteerd !!!!!!! Daar is hij dan jullie Lucas. Wat een heerlijk mannetje. Heel veel geluk met jullie drietjes en geniet ervan.
Lieve groetjes
Hans, Natasja, Xem en natuurlijk ook vanuit Nederland van Yinthe -
27 Juni 2010 - 12:41
Gerben En Karin:
Ooooooooooh, wat een mooi ventje, zit hier met kippevel....WAUW!
GEFELICITEERD!!!
Gisteren nog een Mojito en nog geen dag later hebben jullie je zoon al...
geniet er van..
Wij mogen morgen...
liefs uit Nanjing -
27 Juni 2010 - 13:45
Marten En Jolijn:
Nihao Lucas!
Ja, wij kunnen ook al een beetje Chinees, geleerd van Kai-lan.
Kom je gauw spelen, kunnen we samen voetballen.
De stickers zijn bijna op, dus we zien je snel.
Doei!!!
je vriendjes Jolijn en Marten -
27 Juni 2010 - 13:47
Jolijn En Marten:
Kun jij eigenlijk al met stokjes eten?
Wij niet!
Heel veel geluk samen!!!! -
27 Juni 2010 - 14:35
Toni, Chun, Mirella:
Hey lieverds,
Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon!!! Wat gaaf zeg dat hij in het hotel al op jullie stond te wachten!
Kan me voorstellen dat je zit te trillen, men ik zit continu te kijken en moet echt elke minuut van de dag aan jullie denken!! Zit samen met Toni achter de pc met de tranen in de ogen... men alles komt boven.. heb echt heimwee hoor..
Wat een mooie zoon!!!!! geweldig gewoon!!! geniet ervan en ik hou je per minuut bij.
Chun kan niet wachten totdat hij samen met Lucas de papa's kan aanmoedigen :)
Hele lieve groet van Toni, Mirella en Chun -
27 Juni 2010 - 14:56
Hans En Marina:
Wat een mooi en heerlijk mannetje!! We zijn er stil van!
Geniet ervan.
Lieve groeten Hans en Marina -
27 Juni 2010 - 15:31
Bianca:
Wow, wat een heerlijk mannetje! Gefeliciteerd, eindelijk een gezin. Geniet van elkaar en van de bijzondere reis.
Bianca
PS: ik zei toch zondag ;-) -
27 Juni 2010 - 15:53
Sil:
heeey happy family!!
Wat een heerlijke beelden! en wat een pracht van een mannetje,wat voelt dat goed he?! Morgen nog een dag vol hectiek maar daarna kan het wennen,aftasten,genieten,verbazen,ontroeren en bovenal 't ongelooflijk veel van iemand kunnen houden beginnen,... eindelijk!!! Al het lange wachten in 1 klap vergeten... het is en blijft zo bijzonder... ben d'r maar trots op!!!
Veel liefs vanuit Beijing,
Dennis,Sil,Zoï en Zen -
27 Juni 2010 - 16:15
Oma Kiepy:
Hoi,
Wat leuk om jullie zoon nu te zien. Kom maar gauw naar Nederland.
Veel liefs,
Oma Kiepy -
27 Juni 2010 - 16:17
Oma Elli:
Hoi lieverds,
Ik zie net de fotootjes. Ik vind het geweldig. Onvoorstelbaar.
Ik ben blij voor jullie,
Kus oma elli -
27 Juni 2010 - 16:40
De Buren Van 1804:
Fantastisch! Geweldig om jullie zo te zien genieten! En wij kunnen het weten want we hebben Lucas al in het echt gezien:)
We gaan lekker genieten nu, en hopen dat we nog lang met julie mogen meegeneiten van jullie prachtige zoon.
Grotjes van Hans, Myrka, Yuan ennn... YOUP!!!! -
27 Juni 2010 - 16:48
Christel:
Wauw, wat een emotioneel verhaal...
Ik ben zo blij voor jullie!
27 Juni 2010 - 16:59
Maarten En Suus:
Hi Lucas, (hallootjes van Maarten)
Daar ben je eindelijk en wat ben je leuk! We kunnen niet wachten om je in real lifestyle te zien. Je moet pappa en mamma niet te veel het hoofd op hol brengen hoor. Volgens mij zijn ze nu al helemaal gek van je. Veel plezier daar met pappa en mamma en alle kindjes!
Dikke knuffel van ons. -
27 Juni 2010 - 17:08
Hans En Marrit:
wat een verrassing vandaag al!!! GEWELDIG!!! wat een leuk ventje!
je zou denken dat je nu heerlijk kan slapen....:-)
Heel veel geluk samen!! -
27 Juni 2010 - 17:10
V.Nistelrooij's:
wat een prachtig ventje,we waren er even stil van.Gefeliciteerd van ons vieren. -
27 Juni 2010 - 18:01
Mariska:
oh jullie hebben hem al!!! en wat een droppie! geweldig..oh wat moeten jullie gelukkig zijn, ik zit hier al bijna te janken. rustig aan en geniet.liefs, maris -
27 Juni 2010 - 18:08
Joyce En Charles:
Gefeliciteerd met de komst van jullie zoon.Ik vind het leuk de foto`s te volgen en dit is een goed idee.Nu maar chinees leren!!!Wat een lief mannetje en wat fijn dat het goed is verlopen.Heel veel liefs van ons Joyce(kansas) -
27 Juni 2010 - 18:39
Marielle:
Met tranen in mijn ogen de foto's gezien. Ben zo blij voor jullie. Liefs van mij. -
27 Juni 2010 - 19:18
Liesbeth:
Gefeliciteerd! Wat een mooi mannetje!
Geniet van elkaar.
Liefs liesbeth -
27 Juni 2010 - 19:42
De Kersjes:
Wat geweldig dat jullie nu al dat lekkere kereltje in jullie armen kunnen sluiten. Wat een mooi mannetje. Kunnen ons wel voorstellen hoe jullie je nu voelen. Geniet enorm van dit geluk en wij blijven jullie volgen. -
27 Juni 2010 - 19:46
Magda:
Van harte gefeliciteerd
met jullie zoon Lucas!!
nu maar lekker wennen en genieten van elkaar.
ps toch die grote maten koffer maar dicht laten?
27 Juni 2010 - 19:51
Astrid En Marten:
Hoi Lucas,
Hartelijk gefeliciteerd met je 2e verjaardag!!!!! Wat leuk om je eerste foto samen met mama en papa te zien. We zien er heel erg naar uit je in Apeldoorn te hebben. Wat ben je een lekker ventje. Feliciteer mama en papa ook van ons. Wat zijn ze trots op jou.
Liefs en tot gauw van je (oppas)oma en opa, Marten en Astrid. -
27 Juni 2010 - 20:01
De Kersjes:
Helemaal vergeten. Maar wat een leuke kaart. En nu op naar morgen voor het officiele gedeelte. Slaap lekker voor straks, maar daar zal wel niet veel van terecht komen. Tot schrijfs -
28 Juni 2010 - 05:55
Martin & Marc:
Hoi Jacco, Monique en Lucas!
Wat een verassing en nog vóór Lucas' verjaardag. Word ik zo op mijn vijftigste toch nog oom.... (en Marc natuurlijk ook) Lucas is een prachtig ventje, wat zullen jullie blij en trots zijn.
Nou Lucas, van harte gefeliciteerd met je tweede verjaardag. Je grootste kado heb je natuurlijk al en datzelfde geldt voor je mama en papa. Geniet!
Dikke kus van M & M. X -
28 Juni 2010 - 06:57
Inge Westerveld-Blom:
Van harte gefeliciteerd met jullie zoon. Wat een heerlijk ventje!!
Heel veel geluk samen.
liefs Inge -
28 Juni 2010 - 06:59
Hannie:
Van harte gefeleciteerd met jullie mannetje,wat een leuk koppie en vandaag jarig.
het is heel bijzonder geniet ervan!heel veel geluk met jullie drietjes.liefs Hannie -
28 Juni 2010 - 07:42
Maarten & Suus:
Hai Lucas,
Lang zal die leven, lang zal die leven, lang zal die leven in de gloria... Hieperdepiep hoera!!!!
Gefeliciteerd met je 2e verjaardag! Geniet er maar lekker van. Geef je pappa en mamma ook een kus van ons?
Doei! -
28 Juni 2010 - 07:53
Jolijn En Marten:
Hieperdepiep hoera!
Je moet op een stoel gaan staan en dan zingen papa en mama voor jou.
Daarna een taart met 2 kaarsjes erop uitblazen.
Doei -
28 Juni 2010 - 08:45
Yara & Sander:
Vannacht wel goed geslapen? Ik denk het niet hahaha maar wel super gelukkig! Wat een geweldig kereltje. Het lijkt me zo onwerkelijk, zo lang verwacht maar dan is het eindelijk zover. Geniet er lekker van.
En Lucas.....gefeliciteerd met je 2e verjaardag.
28 Juni 2010 - 09:08
Robi-one-kenobi:
heee jullie drie,
fantastisch, geniet ervan.
heel veel liefs robert en lise -
28 Juni 2010 - 09:13
Dusseldorp Epse:
Hoi Jacco en Monique,
Van harte gefeliciteerd met jullie zoon! Wij wensen jullie heel veel geluk toe!
Groetjes van alle collega's uit Epse! -
28 Juni 2010 - 12:28
Fam.Gerrits:
Wat een prachtig ventje!
en wat heerlijk om jullie zo te kunnen zien genieten.
Het is jullie ook zó ontzettend gegund!
Komt helemaal goed met jullie drietjes. Daar komt niets en niemand meer tussen.
liefs, ons -
29 Juni 2010 - 19:56
Yvonne Pangemanann:
Hallo lieve mensen.
Wat aandoenlijk om de verhaaltjes te lezen en de foto,s erbij te zien. Ik krijg er een brok van in mijn keel. Wat lief dat jullie het geluk delen met belangstellenden. En wat een lief mannetje is Lucas. Hij lijkt zo relaxed. Echt schattig. -
30 Juni 2010 - 18:48
Marije En Roel:
o wat gaaf! ik vind het helemaal geweldig voor jullie en roel ook! liefs, marije en roel