Aankomst Beijing
Door: Monique
Blijf op de hoogte en volg Jacco & Monique
26 Juni 2010 | China, Peking
Na een goede vlucht zonder te slapen zijn we aangekomen in Beijing. Het is hier heel erg heet en we waren kapot. Eenmaal op de kamer dachten we even bij te kunnnen komen maar nee hoor de eerste meeting stond al op de planning.
Maar toen alles klaar was hebben we gedouched en even geslapen. Ik ben net even naar de supermarkt gelopen om wat water te halen en dan weet je pas in wat voor een bijzonder land je bent. Veel mensen en veel hectiek.
De volgende afspraak staat al op de planning de mannen moeten zo 1 voor 1 bij Grace, de gids op de kamer verschijnen....om geld te wisselen. Dat scheelt weer dan kunnen we gewoon dingen kopen.
We hebben een leuke groep en we gaan straks een poging doen om met een groot aantal te eten. Vanavond staat er niet al te veel op de planning want we vliegen morgen door naar Lanzhou en we hebben om 4.30 uur de wake up call en we vertrekken om 5.30 al uit het hotel. Een beetje slapen zou dus wel fijn zijn ook omdat we er nog wel erg rekening mee houden dat we morgen (zondag) Lucas al zullen krijgen en dan moeten we wel een beetje uitgeslapen zijn.
Hier nog een vervolg van de eerste dag. We hebben net met bijna de hele groep heerlijk gegeten, vraag niet wat het was maar het was super.
Vanmiddag hebben we het geld gewisseld, een hele toer maar het is gelukt. Na het eten zijn we met een deel van de groep nog even in het hotel getuige geweest van een geweldig life bandje, en een paar stevige biertjes. we nemen het er nog even van want dat zal wel de laatste keer zijn voorlopig. Weer blijkt dat we een leuke groep hebben en we hebben het erg gezellig samen.
Ik ga zo ook nog een poging een paar foto's te plaatsten maar als het niet lukt houden jullie die tegoed.
Lfs. vanuit Beijing
Lfs. vanuit Beijing
26 Juni 2010 - 14:23
Hans En Marina:
Ha Sjakko en Monique,
Hier even een berichtje van ons. Wat heerlijk om zo mee te lezen van zo'enorme afstand! We leven erg mee en wensen je een goede en fijne dag morgen!!
26 Juni 2010 - 17:29
Toni, Mirella, Chun:
Hoi hoi,
Goed om te horen dat jullie een goede vlucht hebben gehad... geniet ervan en slaap lekker.. morgen moeten jullie vroeg op... vooral een hele goede reis verder en we blijven jullie volgen
Dikke kus, Chun Toni en Mirella -
26 Juni 2010 - 17:41
Han:
Net thuis van het werk, maar meteen achter de PC om jullie te volgen. Geweldig om alles weer te beleven via jullie. Enne waarschijnlijk dus de laatste nacht met jullie 2-en.
Een goede vlucht en morgen een geweldige dag!
Han -
26 Juni 2010 - 18:19
Christel:
Ik hoop dat jullie een goede nacht hebben en dat het morgen een super dag wordt, spannend!!!!!
leuk om alles zo te volgen.
xx -
26 Juni 2010 - 20:05
Roos:
lieve monique en jacco
goed te horen dat jullie goed zijn geland
slapen en dan morgen jullie bijzondere dag
een hele fijne dag gewenst en slaap lekker voor nu -
27 Juni 2010 - 06:36
Yara:
Hey Jacco en Monique,
Pfff wat een ervaringen en dat zonder slaap hahaha. Leuk dat het klikt met de rest van de groep. En wat fijn dat jullie Lucas vandaag (zondag) al op mogen halen. Dat zal heel wat spanning weg nemen!
groetjes Yara -
28 Juni 2010 - 21:09
Ingrid:
Jeetje Monique, ik ziet hier gewoon met een brok in mijn keel! Wat een ontzettend lekker ventje is Lucas en wat een heerlijke verhalen hebben jullie geschreven. Ik zit helemaal mee te genieten!
Het geluk spat van het beeldscherm af en dat gun ik je helemaal. Een lieve man en nu samen eindelijk een prachtig kindje, Lucas. Het gezin is compleet en ik wens jullie heeeeeeel veel geluk met z'n drietjes!
Ik zou het geweldig vinden om een keertje met Jildou op 'kraamvisite' langs te komen als Lucas en jullie helemaal goed gewend zijn.
Liefs,
Ingrid