Afreisbijeenkomst en reisplanning
Door: Monique
Blijf op de hoogte en volg Jacco & Monique
17 Juni 2010 | Nederland, Apeldoorn
Afreisbijeenkomst
Vandaag zijn we naar Halle geweest voor de zogenaamde afreisbijeenkomst. Hier hebben we de andere stellen ontmoet (we gaan met 9 stellen in het totaal) en we hebben de info over de reis gekregen. Ook hebben we de laatste info over Lucas gekregen en we weten nu dat hij geen klein chineesje is maar zoals het nu lijkt, een holle bolle gijs. Morgen nog maar even shoppen denk ik.
Heel leuk om de anderen te ontmoeten de meesten kenden we al via de mail maar er waren ook nog mensen die we niet kenden. Ook leuk dat nu gebleken is, dat we met 3 stellen door vliegen naar de provincie Gansu. Van de 9 stellen krijgen er 8 een jongentje en 1 een meisje. Ook zijn er meerdere kindjes snel jarig, worden allemaal 2 jaar. Kortom wordt vast erg gezellig.
Reisplanning:
26 juni Aankomst Beijing om 8.55 uur overnachten in het Sino Swiss Hotel
27 juni Vertrek naar Lanzhou 11.20 uur aankomst Lanzhou 13.45 uur verblijf in het Legend Hotel.
28 juni LUCAS JARIG!!! Op deze bijzondere dag zullen we hem dan eindelijk in onze armen kunnen sluiten.
29 juni Formele notariele overdracht.
30 juni Vrije dag.
1 juli Halve dagtour naar het Water Wheel park.
2 juli Ontvangst van het paspoort van Lucas
3 juli Terug naar Beijing. Aankomst 18.10 uur. Verblijf in het Comfort Suites Hotel.
4 juli Vrije dag.
5 juli Documenten regelen.
6 juli Uitstap naar de Grote Muur
7 juli Vrije dag
8 juli Vrije dag
9 juli Ontvangst Visum Lucas en gelegaliseerde documenten
10 juli We komen naar huis met ons schatje vlucht KL 898 vertrek 11.05 uur.
Aankomst schiphol zaterdag 10 juli 15.15
Kortom een vol programma maar hopelijk kunnen we in de tussenliggende tijd nog wel wat zien van het mooie China het land van ons mannetje.
Reisplanning:
26 juni Aankomst Beijing om 8.55 uur overnachten in het Sino Swiss Hotel
29 juni Formele notariele overdracht.
30 juni Vrije dag.
1 juli Halve dagtour naar het Water Wheel park.
2 juli Ontvangst van het paspoort van Lucas
4 juli Vrije dag.
5 juli Documenten regelen.
6 juli Uitstap naar de Grote Muur
7 juli Vrije dag
8 juli Vrije dag
9 juli Ontvangst Visum Lucas en gelegaliseerde documenten
10 juli We komen naar huis met ons schatje vlucht KL 898 vertrek 11.05 uur.
Aankomst schiphol zaterdag 10 juli 15.15
17 Juni 2010 - 19:22
Bianca:
Wat fijn dat jullie de hele reisplanning al hebben. En wat bijzonder dat jullie Lucas op zijn verjaardag voor het eerst in jullie armen kunnen sluiten! Succes met de laatste loodjes! -
18 Juni 2010 - 08:19
Monique:
Veel plezier met de laatste voorbereidingen!
Eibert en Monique -
18 Juni 2010 - 10:00
Karin:
Ik lees goed nieuws! De datum bekend, de planning bekend. En dan nog wel op de verjaardag van Lucas de ontmoeting! Wat een heerlijk vooruitzicht. Nu is het echt aftellen! Spannend hoor.
Succes en veel plezier natuurlijk! -
18 Juni 2010 - 17:55
Tanja Witteveen:
Heel veel succes en geniet er van! -
18 Juni 2010 - 18:42
HansMyrkaYuanYoup:
Hoihoi!
Lekker geshopt vandaag? :-))))))
Groetjes! HMYY -
20 Juni 2010 - 19:14
Martin:
Hoi, ik ga direct mailen met dr.
Frank om te vragen of hij geen junior editie wil uitbrengen! À GAP in the marketi? -
24 Juni 2010 - 16:28
Han:
Zooooooooooooooo leuk dit allemaal weer te lezen, in gedachten weer helemaal terug bij onze 2 Chinareizen.( zelfs het eerste hotel is het zelfde )