Wachten wachten en blijven wachten - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van Jacco & Monique Henzen - WaarBenJij.nu Wachten wachten en blijven wachten - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van Jacco & Monique Henzen - WaarBenJij.nu

Wachten wachten en blijven wachten

Door: Monique

Blijf op de hoogte en volg Jacco & Monique

03 Mei 2010 | Nederland, Apeldoorn

We wachten weer eens op de volgende stap. We hebben inmiddels een voorlopige reisdatum 4 juni maar ja je mag pas weg als China de travel approval heeft verstuurd. Dus daar is het nu weer het wachten op. We doen nu maar alsof het 4 juni wordt je moet je toch ergens aan vast houden. We hebben inmiddels wel het nodige geregeld en dat voelt goed. We hebben steeds in ons hoofd gehad dat we 3 weken weg zouden zijn maar nu blijkt dat het maar 2 weken is dus dat is weer even schakelen. Ach ja soms weet je het ook allemaal niet meer.
Maar ja de laatste loodjes zullen we maar zeggen. Woensdag gaan we kennismaken met een familie die samen met ons gaat reizen, ook naar dezelfde provincie dus dat is erg gezellig.
Zal binnenkort eens wat kiekjes maken van zijn kamertje is zo leuk geworden.

• 06 Mei 2010 - 19:48

HansMyrkaYuanYoup :

Hoi Monique & Jacco!
    We hebben jullie site gevonden! Gezellig hoor, dat jullie er gisteren waren...de tijd vloog om!
    Nu maar hopen dat we ook snel gaan afreizen.
    Groetjes, Hans, Myrka Yuan & Youp

• 09 Mei 2010 - 12:53

Marije En Roel:

Hoi jacco en Monique, wij hopen dat jullie inderdaad 4 juni naar Lucas mogen! xxxMarije en Roel